Legends

Bici Bike Trial Legends, Sant Feliu de Codines, Barcelona ((Spain)

Puntuacions del X Legends i temps a la zona 20

Puntuacions del X Legends i temps a la zona 20

📁 2016, X Edició 🕔19.juny 2016
Puntuacions del X Legends i temps a la zona 20

Primer de tot enormes disculpes per demorar tan la publicació de les puntuacions i temps dels X Legends. Tot i que els resultats és diu que sempre és el que compta, als Legends és i serà diferent i el important va ser passar una nova i autèntica jornada de trial en bicicleta com les d’abans. A l’entrega de premis tothom va tenir el seu premi i així ha de ser, ja que l’esforç de tots per completar el trial va ser important ja que un trial de 25 zones amb 10 km. de recorregut variat és d’aquells per recordar.

Destaquem que els 61 pilots que van fer el circuit “Legend” de 25 zones i 10 quilòmetres van tenir un altissim nivell i que les puntuacions son apretadissimes. Pel que fa al “Family Legends” amb el circuit de 15 zones i 3 quilòmetres es va mostrar ideal pels que s’inicien al trial i per que totes les families en poguéssin gaudir.

Primer de tot us posem la taula amb l’ordre de la puntuació segons els peus presentats a la targeta que en cas de empat donen millor classificació al que té millor temps en la zona 20 i en cas d’empat en temps donen millor classificació al de més edat. Hi ha primer la puntuació del recorregut Legends i a continuació el dels Family:

Aquí teniu les llistes:

X_Legends_2016_Puntuació

Pel que fa a la zona 20, especial cronometrada, aquí teniu el detall dels temps:

X_Legends_2016_Zona_20_Temps

Qualsevol dubte o consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres.

%d bloggers like this: