Legends

Bici Bike Trial Legends, Sant Feliu de Codines, Barcelona ((Spain)

PRE79, bicicletes de trial d’abans de l’any 1979

PRE79, bicicletes de trial d’abans de l’any 1979

📁 2016, Legends, X Edició 🕔03.juny 2016
PRE79, bicicletes de trial d’abans de l’any 1979

El trial de bicicletes se sap que ja es practicava a principis dels anys 70. La zona de Sabadell i de Sant Feliu de Codines és on es té constància on es van fer les primeres curses i trials organitzats. Al ser una especialitat nova es va tenir que crear un reglament així com adaptar les bicicletes que hi havia al sorteig de obstacles, que requeria més tracció, més robustesa i més manejabilitat. La majoria de bicicletes d’aquells temps malauradament no han arribat als nostres dies, i les poques que queden sinó fem res correm el risc que es perdin per sempre mes…

És per això cal fer el possible per buscar-les, catalogar-les i en lo possible posar-les en el seu millor estat i prendre mesures per tal que es conservin pels temps futurs. I com, no per portar-les a fer el trial Legends!

Dissabte 11 de Juny de 2016, a les 19:00h, a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines “Legends Parade”.

“Legends Parade”, dia abans Previ al X Legends, dissabte 11 de juny de 2016, a les 19h a la Plaça de Sant Feliu de Codines trobada de bicicletes i pilots de l’any 1979 i posterior “Parade”.  A les 20h. al Centre Cívic passada d’una pel·lícula i seguidament xerrada, sobre les bicis PRE-79 (anteriors a 1979), per tal de aconseguir preservar-les per la història, i també els pilots.

Es fa una crida a tots els pilots, els que tinguin bicicletes prèvies a l’any 1979 i a fabricants o altres interessats, que vinguin a aquest acte, o que facin les seves aportacions des de la distancia a través de les xarxes socials. Ja siguin nacionals o internacionals!

Ja hi ha confirmades la presència de molts pilots i es comptarà amb almenys 12 dotzena de bicicletes per fer la “Parade”. El Figueras també farà una valoració tècnica al respecte però es vol comptar amb tothom… ja podeu venir i o opinar Legends!!!

%d bloggers like this: