Per Fi! Benvinguts a la nova pàgina web del Bici Bike Trial Legends! | Legends

Bici Bike Trial Legends, Sant Feliu de Codines, Barcelona ((Spain)

Per Fi! Benvinguts a la nova pàgina web del Bici Bike Trial Legends!

Per Fi! Benvinguts a la nova pàgina web del Bici Bike Trial Legends!

0 Comments 📁 2016, Legends, X Edició 🕔01.juny 2016
Per Fi! Benvinguts a la nova pàgina web del Bici Bike Trial Legends!

Missatge 01 – En proves, esperem aparegui correctament a la web, al Twitter i al Facebook dels Legends…

X Edició Bici Bike Trial Legends – Sant Feliu de Codines (Barcelona)

Dissabte 11 de  Juny de 2016 “Legends Parade”

Diumenge 12 de Juny de 2016 “Trial Legends”

Web oficial: www.biketriallegends.com

Facebook oficial: www.facebook.com/BikeTrialLegends

Trobada d’amics i Legends de les bicicletes clàssiques de trial, amb especial interès per les bicicletes i pilots anteriors a l’any 1979 i també dels anys 80. Juny de 2016, dissabte 11 a la tarda “Legends Parade” i diumenge 12 al matí “Trial Legends” i per acabar dinar “Legends”.


Dissabte 11 de Juny de 2016, a les 19:00h, a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Legends Parade, dia abans Previ al X Legends, dissabte 11 de juny de 2016, a les 19h a la Plaça de Sant Feliu de Codines trobada de bicicletes i pilots de l’any 1979 i posterior “Parade”.  A les 20h. al Centre Cívic passada d’una pel·lícula i seguidament xerrada, sobre les bicis PRE-79 (anteriors a 1979), per tal de aconseguir preservar-les per la història, i també els pilots.

Es fa una crida a tots els pilots, els que tinguin bicicletes prèvies a l’any 1979 i a fabricants o altres interessats, que vinguin a aquest acte, o que facin les seves aportacions des de la distancia a través de les xarxes socials. Ja siguin nacionals o internacionals!

Ja hi ha confirmades la presència de molts pilots i es comptarà amb almenys 12 dotzena de bicicletes per fer la “Parade”. El Figueras també farà una valoració tècnica al respecte però es vol comptar amb tothom… ja podeu venir i o opinar Legends!!!


Diumenge 12 de Juny de 2016, a les 08:00h, a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

El diumenge 12 de juny arribeu a la Plaça de Sant Feliu de Codines en temps suficient per fer la inscripció i les verificacions a la bicicleta, intenteu arribar puntuals. Horaris de inscripcions i sortides:

  • Trial Legends inscripcions de 08:00 a 09:00h. La sortida dels Legends està prevista a les 09:00h i l’ordre de sortida serà l’ordre d’arribada a confirmar i pagar les inscripcions.
  • Family Legends, inscripcions de 09:00 a 10:00h. La sortida dels Legends està prevista a les 10:00h i l’ordre de sortida serà l’ordre d’arribada a confirmar i pagar les inscripcions.

Si teniu la llicència vigent porteu-la ja que sinó s’ha de pagar l’assegurança de 5 €. Tots els menors d’edat hauràn d’anar acompanyats pel seu pare o mare que hauràn d’anar amb bicicleta. El preus del Legends són:

  • Trial Legends, circuit de 25 zones, 20 € anticipat, 25 € el mateix dia. Cal afegir 5 € pels que no tinguin llicència. Cal tenir un compte que tot i que les zones seran assequibles el circuit serà llarg 10 km 5 hores aprox pel que cal estar preparat.
  • Trial Family Legends, circuit 11 zones, 15 € anticipat, 20 € el mateix dia. Cal afegir 5 € pels que no tinguin llicència. Aquest circuit i zones seran assequibles, son ideals per iniciar-se al trial en Familia. La llargada del circuit serà de uns 3 km. per l’entorn de Sant Feliu i es calcula que es podra fer en 4 hores.
  • Tiquet dinar, opcional, 10 €.

Vés a la pàgina de inscripcions:

Inscripcions

Lloc: Plaça de l’Ajuntament, Sant Feliu de Codines ( Barcelona)

Inscripcions Anticipades 25 Zones 20 €. 11 Zones 15 €.

Inscripcions dia 25 Zones 25 €. 11 Zones 20 €.

Llicencia per un dia 5 € cada participant.

Dinar 10 €, prèvia confirmació.

Inscripcions Family Legends els menors d’edat aniran acompanyats en tot moment pels seus pares, des del principi fins al final.


Més informació a la web o a Motos Figueras

Telèfon 938660817

Email: motosfigueras@hotmail.es

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: