Legends

Bici Bike Trial Legends, Sant Feliu de Codines, Barcelona ((Spain)

Inscripcions a Bon Ritme! Legends Internacionals!

Inscripcions a Bon Ritme! Legends Internacionals!

📁 2016, Legends, X Edició 🕔07.juny 2016
Inscripcions a Bon Ritme! Legends Internacionals!

Avui dimarts portem molt bon ritme d’inscripcions a la Desena Edició dels Legends de Trial en Bicicleta Clàssic que es faran el proper diumenge 12 de juny al matí a Sant Feliu de Codines. Quasi una trentena de participants dels cent previstos ja han confirmat la seva participació, alguns d’ells vinguts de l’estranger pel que faran que aquesta sigui de nou una edició internacional i farem sonar la sintonia d’Eurovisión al donar la sortida.

Els que vulguin participar encara hi son a temps, es poden fer les inscripcions a la nova web habilitada fins el divendres a la nit o el mateix diumenge a partir de les 08:00h i fins l’hora oficial de sortida que serà a les 09:00h.

Per aquesta nova edició dels Legends s’ha preparat pel dissabte a la tarda una “Parade” bicicletes fabricades abans de l’any 1979 i alguns dels seus pilots i mecànics i el tradicional trial que es farà el diumenge al matí. El recorregut del Trial Legends aquest any tindrà un format de 25 zones en un circuit de uns 10 km. que posarà a prova les bicicletes clàssiques i els seu pilots i en el que l’experiència, habiltat i origininalitat de les bicis i equipaments seràn premiats. La jornada s’acabarà amb un dinar de Legends a la mateixa Plaça Josep Umbert Ventura on hi haurà la sortida i arribada del Trial.

%d bloggers like this: