Inscripcions Obertes! Legends 2016 | Legends

Bici Bike Trial Legends, Sant Feliu de Codines, Barcelona ((Spain)

Inscripcions Obertes! Legends 2016

Inscripcions Obertes! Legends 2016

1 Comment 📁 2016, Legends, X Edició 🕔22.maig 2016
Inscripcions Obertes! Legends 2016

Us podreu inscriure avui dissabte 11 de juny a la botiga del Figueras o la “Legends Parade”. Sinó també demà diumenge abans de la sortida.

Tingueu en compte que caldrà confirmar i pagar la inscripció el dia dels Legends, aquí a la web no cal fer pagament però ja ho tindrem en compte el dia del Legends. Us podeu inscriure el mateix dia, però us sortirà més econòmic fer la inscripció anticipada i a nosaltres ens feu un favor per fer les preparacions i logística.

El diumenge 12 de juny arribeu a la Plaça de Sant Feliu de Codines en temps suficient per fer la inscripció i les verificacions a la bicicleta, intenteu arribar puntuals. Horaris de inscripcions i sortides:

 • Trial Legends inscripcions de 08:00 a 09:00h. La sortida dels Legends està prevista a les 09:00h i l’ordre de sortida serà l’ordre d’arribada a confirmar i pagar les inscripcions.
 • Family Legends, inscripcions de 09:00 a 10:00h. La sortida dels Family Legends està prevista a les 10:00h i l’ordre de sortida serà l’ordre d’arribada a confirmar i pagar les inscripcions.

Si teniu la llicència vigent porteu-la ja que sinó s’ha de pagar l’assegurança de 5 €. Tots els menors d’edat hauran d’anar acompanyats pel seu pare o mare en tot moment i hauran de fer el seguiment amb bicicleta. No està permès seguir el cricuit en moto. El preus del Legends són:

 • Trial Legends, circuit de 25 zones, 20 € anticipat, 25 € el mateix dia. Cal afegir 5 € pels que no tinguin llicència. Cal tenir un compte que tot i que les zones seran assequibles el circuit serà llarg 10 km 5 hores aprox pel que cal estar preparat.
 • Trial Family Legends, circuit 11 zones, 15 € anticipat, 20 € el mateix dia. Cal afegir 5 € pels que no tinguin llicència. Aquest circuit i zones seran assequibles, son ideals per iniciar-se al trial en Familia. La llargada del circuit serà de uns 3 km. per l’entorn de Sant Feliu i es calcula que es podra fer en 4 hores.
 • Tiquet dinar, opcional, 10 €.

El trial passarà per camins i llocs alguns dels quals són particulars i privats i cedits expressament només pel dia dels Legends pels pilots als quals no estarà permès accedir altres dies. Us demanem màxima cura i precaució, i que protegiu i cuideu de l’entorn tal com si fos cas vostra. No està permès seguir el circuit en moto, si voleu portar seguidors ho han de fer en bicicleta o caminant. Qualsevol conducta irrespectuosa, irresponsable o inapropiada amb l’entorn i o les persones suposarà la desqualificació.

Totes les dades que envieu han de cert certes i verificables el dia de la inscripció. Doneu conformitat a que envíem al vostre email informació fuutura dels Legends (resultats, novetats, noves edicions, etc.).

Podeu descarregar el formulari, omplir-lo, signar-lo  i portar-lo:
InscripcionsDescarrga’l en format PDF:

X_BTL_inscripcio_2016_Inscrits_Blanc

Share this article with friends

1 Comments

 1. 🕔 20:47, 22.maig 2016

  Mr WordPress

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: